Aicon Rešenja za upravljanje biznisom

SAP - poslovna platforma koja predstavlja moćan alat za razvoj preduzeća koji doprinosi optimalnom korišćenju informacionih resursa firme


SAP AG je svetski lider na tržištu ERP Tehnologija (Enterprise Resource Planning), Sa centralom u Waldorfu u Nemačkoj, SAP nudi poslovnu platformu koja predstavlja moćan alat za razvoj preduzeća koji doprinosi optimalnom korišćenju informacionih resursa firme, poboljšanju efikasnosti u poslovanju i građenju jakih relacija sa okruženjem.

SAP daje industrijska rešenja koja su zasnovana na detaljnom poznavanju procesa koji pokreće poslovanje preduzeća, bez obzira na veličinu i tip industrije.


U konceptu SAP rešenja ugrađeni su sledeći principi:

  • »potpuna integrisanost svih aplikativnih modula,
  • »visoka funcionalnost i produktivnost,
  • »sveobuhvatnost i pouzdanost u radu,
  • »fleksibilnost i segmentiranost


SAP je potpuno integrisano aplikativno rešenje koje pokriva ključne poslovne procese. SAP aplikativni moduli automatizuju procese koji su osnova za odvijanje međusobno povezanih poslovnih aktivnosti: od nabavke , proizvodnje, prodaje i distribucije , do finansija i računovodstva. Informacije se unose samo jednom, i to na mestu iniciranja poslovnog procesa, i dostupne su u svako vreme i na svakom mestu.

Naše desetogodišnje iskustvo na uvođenju SAP u domaćim preduzećima donosi našim korisnicima dragocen izvor rešenja prilagođenih domaćim propisima i praksi.

SAP je potpuno integrisano aplikativno rešenje koje pokriva ključne poslovne procese.